Neomounts by Newstar

02-06-2021

AV & IT-SPECIALIST NEWSTAR VERANDERT MERKNAAM

 

Ter ondersteuning van de voortdurende ontwikkeling en groei, heeft Newstar Computer Products Europa BV, specialist in AV & IT steunen, besloten om zijn corporate branding te vernieuwen en te verbeteren. Vanaf 1 juni verandert de merknaam Newstar in Neomounts by Newstar en zal de premium productlijn gedistribueerd worden onder de naam Neomounts Select.

Managing director Dick van Baarlen legt uit: “Newstar is al 25 jaar de specialist in slimme bevestigingsoplossingen voor AV en IT-apparatuur, zoals TV’s, LFD’s, monitoren, projectors, PC’s,
laptops en tablets. Met het meest uitgebreide assortiment willen wij voor iedere situatie de juiste oplossing bieden. Daarbij streven wij ernaar om te vernieuwen in alles wat we doen en in de producten die we aanbieden. Naast het upgraden van onze huisstijl, vinden we dat de naam Neomounts beter aansluit bij onze specialisatie en onze visie. Maximale ondersteuning van onze distributiepartners blijft daarbij hoog in het vaandel staan. Met de nieuwe corporate ID zullen wij ook extra support tools introduceren om de groeiende verkopen van onze producten verder met onze distributiepartners te ontwikkelen.”

Over Neomounts by Newstar
Neomounts. It’s all in the name. We streven er voortdurend naar om te vernieuwen in alles wat we doen en in de producten die we aanbieden. Neomounts by Newstar biedt een uitgebreid, up-to-date assortiment van meer dan 500 hoogwaardige bevestigingsoplossingen, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. Onze missie is dat u de beste kijkpositie, meest optimale werkhouding en maximaal comfort ervaart tijdens het gebruik van uw apparaat. Opgericht in 1996 en actief in meer dan 30 landen wereldwijd, zijn de producten van Neomounts verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van distributiepartners. Neomounts producten worden gekenmerkt door hun slimme ontwerp, installatiegemak en goede prijs-kwaliteitverhouding. Op alle producten wordt standaard 5 jaar garantie gegeven.

Het Schuurman assortiment van Neomouts by Newstar kunt u hier vinden

terug
stock-indicator